Kastamonu 2. Amatör liginde top koşturan ve 76 yıllık tecrübesiyle ligin ikinci maçında sahada adeta fırtına gibi esti. Tüm futbolcuları Tosyalı olan kulüp, dün ikinci maçını Küre Bld. Bakır Spor ile yaptı.
İlk dakikalardan itibaren üstün oyunuyle dikkat çeken Tosyaspor, taraftarına muhteşem bir gün yaşattı. Stadın ev sahibi tribünlerini neredeyse tamamen dolduran taraftarlar, Tosyaspor’a olan aşklarını bir kez daha gösterdi. Maça, ‘Afrin Onurumuzdur’ pankartıyla çıkan temsilcimiz daha maçın ikinci dakikasında 1-0 öne geçerek rakibini adeta sahadan sildi. Saat 14.00’da Tosya İzzet Aksalur Şehir stadında ilk düdüğün çaldığı maça Kaymakam Deniz Pişkin ve Kazım Şahin’de katılırken Tosyaspor yönetimi tam kadro karşılaşmada hazır bulundu. Karşılaşmayı baştan sona üstün bir şekilde tamamlayan temsilcimiz maçı, Sinan Kaymak (2), Fatih Yazıcı ve Hasan Candan’ın golleriyle 4-1’lik skorla geçti.
Küre Bld. Bakır Spor’dan iki oyuncu kırmızı kart görürken futbolcularımız her golden sonra taraftarlarımıza koştu.
Maç sonunda değerlendirmelerde bulun Kaymakam Deniz Pişkin “4-1 lik net bir skorla ikinci galibiyetini alan takımımızı kutluyorum”.
Kaymakam deniz pişkin açıklamasında özellikle taraftarı tebrik ederek “Bu maçın en güzel takdir ettiğim yanlarından bir tanesi ise hiç küfrün duyulmamış olması tebrik ediyorum Tosya’da bu yakışır sloganımızda şu olmalı (BURASI TOSYA BURADA KÜFÜR YOK)” dedi.
Bu kapsamda ilçemizi temsil edecek olan Tosyaspor’a taraftarlar tarafından ilgi gösterilmesi ve tüm maçlarının dolu tribünlere oynaması en büyük avantaj olacak gibi görünüyor.