KASTAMONU(TRT) Serhat Ağacıkoğlu
Kastamonu’nun Tosya ilçesini ziyaret eden Bilim,Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, “16 Nisan’dan sonraki yeni sistemde devlet kendine çeki düzen verecek” dedi.
Bakan Faruk Özlü, Tosya’daki sanayicilerle bir ar bir araya geldiği toplantıda Türkiye 16 Nisan’da yeni bir sisteme geçtiğini söyleyerek, “Bu sistemle önce devlet kendine çekidüzen verecek. Sivil toplum kuruluşları, sanayici, ihracatçı yeni sisteme göre kendini revize edecek. Bu sistem daha fazla çalışmayı daha fazla üretmeyi, daha fazla büyümeyi ve bunun sonunda güçlü olmayı öngörüyor” dedi.
Bakan Özlü Tosya’lı iş adamlarından Şah Çantanın sahibi Ali Kuru ‘nun Asgari ücret 1800 tl olsun temennisi karşısında şaşkınlığını gizleyemez iken bu konuyu Ekonomi ve Maliyeden sorumlu Bakanlarımız ile istişare edeceğini belirtti.