Tosya Kaymakamlığı Toplantı Salonunda, Dipsiz Göl Milli Parkı’yla ilgili işletmecilikten kaynaklı sorun ve şikayetlerin değerlendirildiği bir toplantı yapıldı.
Toplantıya Kaymakamımız Deniz Pişkin, Belediye Başkanımız Kazım Şahin, Orman ve Su İşleri Sinop 10.Bölge Müdürü Hasan Başyiğit, Kastamonu Milli Parklar İl Müdürü Hasan Uyanık, Tosya Milli Parklar Şube Müdürü Derya Kayacı, Sinop Milli Parklar İl Müdürü Yalçın Kaya, Sinop Şube Müdürü Erol Büyükdeğer, Çifter Muhtarı Ekrem Eski ve Dipsiz Göl Milli Parkı işletmeciğini yapan şirket ortakları; Mahir Ciğa, Mustafa Cevizci, Halil Tiftikçi ve Necmi Küçükçaparaz katıldı.
Toplantıya ilişkin bir değerlendirme yapan Kaymakamımız Deniz Pişkin, Dipsiz Göl Milli Parkımızın ilçemizin en önemli zenginliklerinden biri olduğunu belirterek buranın nitelikli ve doğru bir şekilde işletilmesi için gerekli her türlü tedbirin alınmasının elzem olduğunu, aksi taktirde konuya seyirci kalmayacaklarını vurguladı.